Hoe behandel ik?

De eerste shiatsubehandeling begint met een gesprek en middels een uitgebreid onderzoek breng ik de klacht(en) en hulpvraag in kaart. We bespreken het behandelplan en ik geef een behandeling. Na afloop volgt er een evaluatie en geef ik je (eventueel) adviezen of oefeningen en maken we een vervolgafspraak.

Het is aan te raden voorafgaand aan de behandeling geen alcohol te gebruiken en niet te zwaar te tafelen. Ook is het raadzaam na de behandeling goed te drinken en laat de agenda de eerste uren bij voorkeur leeg.

Tijdens de behandeling zelf lig je in ondergoed op de massagetafel. De delen van het lichaam die niet worden behandeld, dek ik af met dekens. De behandelruimte zelf is goed verwarmd en vrij van tocht, zodat je comfortabel ligt.

 

Social Media

Gegevens

Beroepsvereniging

Vergoedingen

Met de opleidingen HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis voldoe ik ruimschoots aan de eisen van de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars. In 2022 zijn de behandelingen gewoon mogelijk via de aanvullende verzekering.