Corona maatregelen

De behandelingen in de praktijk zijn tijdens het coronatijdperk niet perse anders dan anders, echter nemen zowel jij als ik onze verantwoordelijkheid om elkaar gezond te houden. Er is mijn veel aangelegen om de praktijk open te houden. Let daarom goed op en gebruik je gezonde verstand.

Uitgangspunt is dat ik werk met coronavrije cliƫnten. Mocht je klachten hebben die passen binnen het coronaziektebeeld neem dan contact op. Vanuit de beroepsvereniging zijn er richtlijnen en vragenlijsten opgesteld, waaraan ik kan toetsen of het veilig is om je in de praktijk te ontvangen. Ook zal ik tijdens je bezoek navragen of je op dat moment klachten hebt die wijzen op een eventuele besmetting.

Even kort de maatregelen:

  • we volgen de aanbevelingen van het RIVM op;
  • neem je eigen handdoek/strandlaken mee;
  • desinfecteer je handen bij binnenkomst;
  • kom alleen;
  • laat eventueel je partner in de auto wachten;
  • na ieder bezoek wordt er grondig gereinigd.

Wanneer je griepachtige verschijnselen hebt, kom dan niet, maar laat het me wel even weten.

Mijn praktijkruimte is eerder een verloskundigenpraktijk geweest en dat levert nu veel voordelen op: desinfecterende zeep, papieren doekjes, separate toiletten en voldoende ruimte in de behandel- en wachtruimte. Mocht er iets zijn dat aandacht behoeft, dan hoor ik dat graag.

Social Media

Gegevens

Beroepsvereniging

Vergoedingen

Met de opleidingen HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis voldoe ik ruimschoots aan de eisen van de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars. In 2022 zijn de behandelingen gewoon mogelijk via de aanvullende verzekering.