Cliënten aan het woord

A: “Er werd ruim de tijd genomen om alles goed uit te leggen en je op je gemak te stellen. Een heel prettige sfeer.

P: “Je zorgde dat ik me veilig voelde en je hebt me met zorg en liefde begeleid.

A: “Een fijne behandeling was het weer! Heerlijk ontspannen en zo positief!! Het geeft mij een heel goed gevoel en graag zo door… Dank je wel Barbara!

M: “Heerlijke behandeling. Ik kan er weer tegenaan.

A: “Altijd goed en vertrouwd.

M: “Behandeling was goed. Had last van mijn nek. En gaat nu alweer veel beter.

P: “Na 1 behandeling al resultaat.

M: “De afspraak was goed. De behandeling veel beter. Het was de 1ste behandeling. Deze voelde goed aan, volgende week weer. Kijken of het zich voortzet.

Hugo (56): Ik vond het (weer) heerlijk. De rust in mijn lichaam komt weer terug en door de behandeling voel je je meteen een stuk beter. En de massage is gewoon lekker en relaxed om te ondergaan!

Veronie (60): Vind het prettig dat je de tijd neemt om ook te luisteren, behandeling aanpast aan de omstandigheden. Zou af en toe wel wat meer uitleg willen horen, waarom je bepaalde plekken masseert, en wat je daarbij voelt. Vind het ook prettig om tips te krijgen, zoals vandaag de Johannes olie. Ik ga altijd met een voldaan gevoel weer naar huis!

Karin (46): De behandeling was heel prettig en je hebt goede adviezen gegeven.

Na een intensieve ademhalingssessie schrijft een jonge vader: “Het gaat beter. Alles is even bezonken. Voel me goed. Heb nieuwe inzichten en ben bewuster geworden.”

Zora (59). “Kwam bij Barbara met problemen met mijn ademhaling. Was gediagnostiseerd met astma en COPD bij de huisarts, maar vond dat mijn ademhaling erg hoog in de borst zat. We zijn nu 4 sessies verder en de ademhaling gaat al stukken beter. Haal nu weer adem vanuit mijn buik en het gaat eigenlijk weer vanzelf. Voel me er erg prettig bij en zou het ook iedereen aanraden.”

Claudia (52): “Ik ben dit jaar begonnen met behandelingen, ik had heel veel last van mijn schouders en kon mijn armen niet omhoog langs mijn oren krijgen. Na verschillende dingen en behandelingen geprobeerd te hebben kwam ik via via bij Barbara terecht. Tijdens het eerste gesprek voelde ik me gelijk om mijn gemak alhoewel Barbara geen ja knikker is en ook graag haar visie geeft, wat alleen maar heel fijn is denk ik. Na een aantal keren geweest te zijn voelde ik al verbetering. De behandelingen waren best wel pijnlijk maar ook heel ontspannend. Ik ben nu na een tijdje zover van mijn klachten af dat een keer per maand volstaat (als is het alleen al dat de behandelingen ook heel prettig zijn). Het feit dat ze ook openstaat voor de dingen die je zou willen bespreken maakt, dat het gewoon een aanrader is en je knapt er ook echt van op. Ik beveel haar aan iedereen die er voor openstaat aan ook als ze er niet voor openstaan .

Diantha (26): “Barbara heeft mij laten voelen wat mijn lichaam met stress doet en hoe ik hier bewuster mee om kan gaan. Maar voor nu heeft ze mijn nek en schouders weer helemaal los en pijnvrij gemaakt! Heel erg blij mee!”

Willem (41): “Ik was erg relaxed dit weekend. Niet eens zozeer voor mijn gevoel, maar vooral in omgang met andere mensen. Wel vrij veel geslapen, was behoorlijk moe. Thx!”

Cindy (69): “Ik ga zo ongeveer eens per maand naar Barbara om me weer op te laden. Zij houdt me aan de gang door de energiebanen vrij te maken. Het is altijd weer heerlijk en ik ben een nieuw mens als ik bij haar vandaan kom. Barbara luistert en doet wat moet gebeuren.”

 

 

Social Media

Gegevens

Beroepsvereniging

Vergoedingen

Met de opleidingen HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis voldoe ik ruimschoots aan de eisen van de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars. In 2022 zijn de behandelingen gewoon mogelijk via de aanvullende verzekering.