Over mij

Ooit kreeg ik de tip om een haptonoom te bezoeken. Ik maakte me druk over van alles, maar de aanrakingen door de haptonoom veranderden mij. Ik leerde omgaan met spanningen en tegelijkertijd merkte ik dat je van onvoorwaardelijk aanraken gelukkig wordt. Energie geven en ontvangen zonder boekhouden is gezond.

Bij tJS20130918-5753oeval stuitte ik op Shiatsu, waarbij het om dezelfde waarden blijkt te draaien. Toen ik mij daarin verdiepte, herinnerde ik mij, dat ik zelf eens een stoelmassage onderging. Dat heeft een blijvende indruk op mij gemaakt. Logisch, want als je iemand aanraakt maak je verbinding. Dat contact zorgt voor het stromen van de energie en daardoor voel je je beter.

Shiatsu past bij mij. De combinatie van lichaam en geest is volgens mij de juiste aanpak om iemand met klachten te helpen. Ik sta er voor open en ik wil ook graag vindingrijk zijn. Ik ken geen schroom bij het aanraken van mensen, het geeft mij ook energie. In de praktijk sta ik dagelijks versteld van de veranderingen die je teweeg kunt brengen met Shiatsu.

Voor de helderheid: ik heb de diploma’s Shiatsu therapeut, Shiatsu stoelmassage, Voetreflexologie, Therapeutische Vorming, Klassieke Massage, Segmentale Massage therapie, Masterclass Lumbale Wervelkolom en Masterclass Cervicale Wervelkolom behaald aan de Dutch Bodywork Academy (DBA) in Leeuwarden. Ook ben ik in het bezit van de diploma’s HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis. Ik ben afgestudeerd als Manueel Praktizijn aan de Dutch Bodywork Academy. Daarnaast volg ik bij- en nascholingscursussen zoals ooracupunctuur en cupping.

Na mijn studie Agrarische Marktkunde en Economie heb ik jaren in het bank- en verzekeringswezen en als administrateur gewerkt. De kennis en ervaring van mijn eerdere werk neem ik mee in mijn huidige professie.

Ik ben aangesloten bij de NVST, de Nederlandse Vereniging voor Soma Therapeuten en de RBCZ, het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

Op dit moment werk ik aan een begeleidingstraject voor mensen met overspannenheidsklachten. Mijn doel is om deze in het eerste kwartaal van 2018 aan te bieden.

 

 

Social Media

Gegevens

Beroepsvereniging

Vergoedingen

Met de opleidingen HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis voldoe ik ruimschoots aan de eisen van de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars. In 2019 en 2020 zijn de behandelingen gewoon mogelijk via de aanvullende verzekering.