Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht om indruk te geven hoe een blogbericht eruit ziet. Dit bericht kan worden aangepast of worden verwijderd zodat er gestart kan worden met bloggen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Social Media

Vakantie 27 juli t/m 13 augustus

Van 27 juli t/m 13 augustus is de praktijk gesloten. Afspraken zijn, via de "boek online' button hierboven, te maken. Voor dringende zaken verwijs ik je naar je huisarts.

Gegevens

Beroepsvereniging

Vergoedingen

Met de opleidingen HBO Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis voldoe ik ruimschoots aan de eisen van de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars. In 2020 zijn de behandelingen gewoon mogelijk via de aanvullende verzekering.